A most következő cikk kétségtelenül az egyik szívem csücske, mert nagyon kedves a története.
Pár hete egy csoportba belinkeltem a szőlőmag-olajos sminklemosómat, és egy kedves olvasó kiszúrta, hogy eldobható korongot használok. Mindezt egyáltalán nem kekeckedve, vagy számonkérően, hanem nagyon kedvesen tette szóvá.
Talán páran észrevettétek már, hogy nagyon nyitott tudok lenni minden ötletre, kritikára, ha az kedves hangvételben jut el hozzám.
Így történt most is. Én pedig válaszoltam, hogy nos, ez egy ötéves cikk, akkor még talán nem is nagyon terjedtek el a mosható lemosókorongok itthon, illetve az a helyzet, hogy azóta viszont amiket eddig próbáltam, nem váltak be. Fóleg maszatolták, a cuccost meg nem hozták le.
A kedves olvasó, akit nevezzünk eztán Katalinnak, pusztán azért, mert eleve így hívják, és még tovább a NokedLini márka anyukája is, felajánlotta, hogy csináljunk egy tesztet, melyik anyag jönne be mégis.
És küldött nekem egy csomagot, amiben többféle korongot találtam.
Kicsit lassú voltam, mert keveset járok el, az előadásaim pedig elmaradtak (nem nagyon volt mit lemosni mostanság), de a végére értem a tesztnek, meglettek a győztesek. Erről majd egy külön cikkben beszámolok nektek, hátha nektek is segít.

Na, de a lényeg, Katalin volt olyan kedves és befotózta nekünk, hogyan kell ilyen kis korongot készíteni otthon, méghozzá abból az egyik anyagból, ami nekem is nagyon bevált.
Fogadjátok szeretettel.

Hozzávalók:

  • maradék minky anyag
  • maradék pamutvászon
  • olló
  • pohár
  • toll
  • hímzőfonal

1. Rajzold körbe a poharat mindkét anyagon!

2. Vágd ki a köröket!2. Varrd össze pelenkaöltéssel!

3. Varrd el a végét és kész!

Nagyon szépen köszönjök a hasznos tudást Katalinnak és a NokedLini-nek!