Holnap reggel már indul is nagy karácsonyi WAMP, lehet menni egyedi ajándékokat vadászni annak, aki bírja a tömeget és a tözsörgést. Én már rég nem bírom, de kimegyek, az biztos. Most jó gyorsan összeszedtem nektek a kedvenc magyar ékszertervezőimet, akiknek nagy részét a holnapi vásárban is megtalálhatjátok.

12654623_1119666984719462_3396050555719166916_n.jpg

Mert biztos említettem már, a szép, egyedi tervezésű ékszerek a gyengéim és ha már ebben a műfajban utazom, előnyben részesítem természetesen a hazai tervezőket.

cselőmari

 

Nincs feltétlenül racionális magyarázat arra, hogy miért szeretem a munkáit, de rég óta szeretem. Talán a kedves állatkák miatt a „szelence” kollekcióból. De ez csak részben igaz, mert az újabb ékszerek letisztult formáit is szeretem, és a “ginko bilboa” ékszereket is közel állnak a szívemhez..

 

Stef.Co

 

Stef.co  concrete jewelry annyira úja terepen, hogy holnap lesz a második vásár-napja amióta ékszertervezésbe kezdett. Ékszerei különlegessége, hogy betonból készülnek. Egyedi formák és izgalmas ötletek jellemzik, nem ragad le egy stílusnál. Aktuális kedvenceim a világító gyűrűk. Ha ajándékot keresel, ez egészen biztosan nagyon különleges, nem jön szembe az utcán, az biztos.További infó, hogy csak holnap lehet tőle még személyesen vásárolni, idén több vásáron már nem lesz elérhető.

 

Stomfai Krisztina

 

Ő az egyék legrégebbi szívem csücske, a különböző állatos gyűrűi lenyűgözőek. Nekem nyilván nyulas van, nem kérdés. Az pedig külön emeli az értékét, hogy jó pár évvel ezelőtt a férjemtől kaptam. Sőt, az eljegyzési gyűrűmet is ő készítette nagy titokban, így aztán már mindig érzékeny szálak fognak hozzá fűzni. Abban viszont sajnos nem vagyok biztos, hogy ő is kint lesz a vásáron, nem találok aktuális listát a kiállítókról, de általában kint szokott lenni.

 

 

Vadjutka

 

Kétségtelenül ő a magyar egyedi ékszer-szcéna egyik legismertebb alakja. Ékszerei nagyon sok félék, izgalmasak, rá sem jellemző az egyhangúság. Ezért is van rá nagy esély, hogy találsz nála valamit, ami pont passzolhat ahhoz, akinek ajándékot vadászol.

 

Lázár Veró

 

Instant szerelem! Csodálatos formák, színek. Friss és ropogós stílus, engem teljesen rabul ejtett. Remélem, kint lesz, mer szívesen megnézném élőben is az ékszereit.