Amikor a könyves játék volt a blogon, azt kértem, írjátok meg, miről szeretnétek olvasni . Az egyik kérés pont ez volt,  ezért össze is gyűjtöttem pár dolgot.

Borotválkozószappan

Legutóbb egy nagyon kedves barátnőm kérdezte, hogy tudok-e ebben a témában valamit javasolni. Na, ez az, amit tesztelni ugyan nem teszteltem, de olyan nagy gond nem lehet vele. A Mannásoknak több termékét ismerem, és beváltak, gondolom, ez is rendben van.

Cedrus_Borotvaszappan_b.verzio_0

Borotvapamacs

Szerintem a borotvapamacs szexi. Bár nem tudom, hogyan áll összefüggésben a szappannal. Azzal kellene talán felhabozni? No, ennek utána kellene még járnom, már nem emlékszem, a nagypapám hogyan csinálta, de az biztos, hogy a ZöldBoltban mindig megvizslatom a pamacsokat, mert szerintem szépek.

pamacsketto

Perlátor

Na, ez az! Kicsi is, kütyü is, szerelni is lehet, megfogható haszna van. A kis szerkezetet ha beszereljük a csapba, porlasztja a vizet és kevesebbet használunk belőle.

perlator

 BioBerta tüzes paprikakrém

A pasik sokszor szeretik azzal alátámasztani rátermettségüket, hogy minél erősebb dolgokkal kísérleteznek, ki bírja tovább alapon. Azoknak, akik szeretik az erőset, jó választás lehet BioBerta tüzes paprikakrémje.
bio-berta-bio-paprikakrem-tuzes