Na, megint sikerült belecsúsznunk az adventi időszakban én meg épp most készültem összeríni azokat az újdonságokat, amikkel az elmúlt időszakban találkoztam és beváltak. Úgyhogy így két legyet ütök egy csapásra, mert megoszthatom veletek azokat a dolgokat, amiket az utóbbi időben szerettem, vagy felcsillant rá a szemem, egyben viszont felfoghatjátok egy ajándéktippes összeállításnak is. Persze nem mindegyik való a fa alá, de hát ki tudja, ki tudja…

Vixi mikroszálas törlőkendők

Nagyon régen szerettem volna már kipróbálni a mindenki által ez egekig dicsért mikroszálas törlőkendőket és ősszel végre ennek is eljött az ideje. Nem hiába dicsérik az egekig. Egyszerűen jó.

Az ablakokat és a tükröket nem mindig tudom szépen letakarítani, nem lesz elég fényes, meg csíkos marad. Az ecet működik, mert ha férjem csinálja, pörfikt lesz, de szerettem volna, ha nekem is megy. A Vixi üvegtisztító szettje tökéletes. Még az ősz közepén pillanatok alatt végig pucoltuk vele az ablakokat, komolyan, fájdalommentes volt. De az összes kendőjük szuper, érdemes beruházni rá. A másik kedvencem a sminklemosó kendőjük, csak egy kis víz kell hozzá és a legdurvább sminket is leszedi.

vixi_termekek.png

 

Natura Mia illóolajok

Kislányomnak a köhögése sajnos még mindig előjön, ha elkap egy undokabb vírust. Már minden szent kutyafülét kipróbáltunk rá, több-kevesebb sikerrel. Most egy görcsös köhögésre összeállított illóolajat vettem neki és bőven tud annyit, mint a különböző hörgőtágítók, úgyhogy egyelőre maradunk ennél. Már az első bekenés után jelentősen felszakadt neki a száraz köhögése. Sajnos az egészet nem fújta el, de sokat könnyített az olajkeverék. Katával, a Natura Mia lelkével mindenképpen érdemes konzultálni makacs probléma esetén. Nagy slágertermékük az „Immun manó” olaj, mely elég jó kis immuntuning itt a krahálós időszakban.

immunmano.jpg

 

Stadelmann termékek

Ha maradunk még a takony vonalon, akkor a Stadelmann termékeket tudnám még ajánlani. De nagyon. Hatóanyag koncentrációjuk nagyon magas, ezért igen kevés kell belőlük és kiváló a a krémek, olajkeverékek, balzsamok receptúrája. Az angyalgyökér balzsam például nagyon jól le tudja hozni egy pillanat alatt a berekedt, beragadt váladékot.

stadelmann-angyalgyokerbalzsam-9ml.jpg

 

Anti-határidőnapló

Na, törjünk ki a nátha bűvöletből, jöjjön egy slágertermék. Idén harmadik alkalommal kapható az anti-határidőnapló. Kezemben még nem fogtam, de már imádom a háromféle cuki lajháros borítót.

Most a Facebook-oldalamon nyerhettek is egyet, szerintem szaladjatok, mert zseniális termék és egész évben ki tudjátok használni. Papíralapú barátoknak a fa alá is tökéletes.

antihataridonaplo.png

 

Narancsliget deo

Tatán voltunk múlt hétvégén a Vadlúd Sokadalomban. Egyrészt zseniális élmény volt, profi szervezés, gyönyörű madarak és gyönyörű emberek, akik csillogó szemmel meséltek nekünk  a madarakról.
(Én mindig meghatódom ezektől a kedves emberektől, az van. És ahogy tekerték le a lányomnak azonnal a távcsöveket, hogy tudja nézni a madarakat a tavon, hát az is megható volt, na.)

vadlud.jpg

Másrészt a tó mellett volt egy kicsi vásár is, ott futottam bele a wellness-szappan termékeibe. Azért emelem ki külön ezt a kis céget, mert nagyon szimpatikus volt, hogy egy apuka árulta a natúr szappanokat, natúr kencéket, deókat. A sztori szerintem nagyjából gyakori: az első babájuknak érzékeny volt a bőre, hát elkezdtek kísérletezni, tanulni és lett belőle családi vállalkozás. Csak itt nem anyuka, hanem apuka kutyul.

Most ezt a dezodort választottam tőlük, mert egy kicsit mások az összetevői, mint annak, amit eddig használtam és kíváncsi vagyok, ez hogyan muzsikál. Plusz könnyebbség, hogy ez stift, tehát könnyebb egy kicsit kezelni. Pár napja használom, eddig teljesen jónak tűnik.

narancsos-dezodor-stift.jpg

Színezhető pólók, táskák

Parádi Orsinak sikerült megint valami üdítő újdonsággal előrukkolnia. A színezőiből jól ismert formavilág köszön vissza a pólókon, zsákokon. A kiváló alapanyagú, főként fehérítetlen pamutpólókon, táskákon és tornazsákokon található állatfigurák, mint a koala, az elefánt, a zsiráf, a tigris és az oroszlán a Pandala 2017-es falinaptárból köszönnek vissza. Legtöbbjük veszélyeztetett állat. A bagoly és a pillangó motívumok pedig az alkotó legkedveltebb mintái, ezért kerültek be a kollekcióba. 

Minden színezhető termékhez 4 db-os ICO textilmarker készlet jár, mellyel mindenki a maga kedve szerint színezheti ki saját, vagy gyereke pólóját, táskáját.

pandala2.jpg

 pandala.jpg

ESKA Műhely

Ez most a szívem egyik kis csücsöke. Egy kis zsákom van, amit kimondottan a jógacuccomnak szereztem be, de aztán azt vettem észre, hogy átszivárog a mindennapjaimba. Mert pont jól bele lehet dobni a gyerek kis ezét, azát és a hátizsák formátum két szabad kezet eredményez. A dizájn nagyon bejön, minimál és mégis vidám, összetéveszthetetlen. Szeretem.

14657539_813656692070360_4405193707809298656_n.jpg

eskamuhely.jpg

The Sorting Bags

Hú, de rég vártam, erre, de rég! De nem ám a szatyrok, mert az már nem igazán újdonság, hanem kiegészítő zsákok. Gyümölcsnek, kenyérnek. Tudjátok, a sok nejlonzacskó helyett. Tudjátok, amik olyan durván szennyezik a környezetet. Na, azok helyett. Aki ügyes varrhat magának, aki nem, mint én, annak ott a Sorting Bags.

 il_570xn_1091778467_sk0o.jpg

 

Most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de jövök még hamarosan egy könyves és egy ékszeres összeállítással is.