Egy jó ideje gyűjtögetem már a klassz dolgokat, most végre meg is mutatom nektek az elmúlt időszak jó találatait.  Mert persze kutyulok én mindent itthon, de pár dolgot azért venni kell.

Dr. Organic Teafás deo

Ilyen volt például a férjemnek a dezodor. Emlékeztek, mennyit szenvedtünk vele? Aztán találtam egy teafás dezodort, ami igazából uniszex, de nekem erős volt az illata. Sosem gondoltam volna, hogy ez lesz a férjemnél a megoldás, de működik? Halleluja!

teafa_deodorant-50ml-dr.organic-500x500

Üvegkulacsok

Aztán itt van az üvegkulacs. Arról, ami az én kedvencem, már írtam, a MyEqua üvegkulacsa mindig nálam van. Közben találtam egy másikat is, szép parafás fedéssel, ez is nagyon guszta.

EQUA-CMYK-drop-magenta-288x500

uvegkulacs

NeoBio aloés arckrém

Jó arckrémet találni nagyon nehéz, de ez igazán finom, kellemes, az összetevői teljesen okék és finom lesz tőle a bőröm.

Neobio
Levendulanyúl – házi ketchup

Etyeken a pikniken találkoztam a Levendulanyúl standdal, a házi ketchup már régi projektem, de van, hogy én sem érek oda  valamihez.
Ez pedig egyszerűen mennyei manna, imádom, az meg külön tetszik, hogy főleg almával édesítik, kitűnő ötlet. Nekem egy egészen picikét édes, de alig tudtunk ellenállni az üvegcsének itthon.

ketchup2

MySpirit SkinCare rózsa-ziliz arckrém

A legmagasabb minőség, kiváló összetevők. Igaz, aranyár, ezt belátom, de miután rengeteg benne a hatóanyag, nem kell pacsmagolni, sőt, lehet kis vízzel hígítani és egy fényévig elég. Vagy két fényévig.

ROSE

 

Kahdi növényi hajfesték

Erről majd még lesz egy külön írás is, ilyen volt ilyen lett fotókkal, nekem tökéletes. Egy kicsit pepecs, ezt aláírom, néha még ez nekem is sok, de hosszú távon megéri. A haj szép lesz, erős és fényes és természetes.

sanavita_banner_khadi_henna_ciemny_braz

Popsikrém a Mannától

Jól kenhető, jól használható, nyugtató hatású, csupa gyengéd összetevővel. Szezámolaj, sheavaj és egy kis természetes levendula. Semmi más.

100ml_popsikenocs_j(2)

Woody természetes fogkefe

Vele még kicsit barátkozom, elképesztő ötlet. A Woody a Salvadora Persica fa ágából készülő természetes fogápoló eszköz, amely segítségéve fogkrém használata nélkül tisztíthatjuk a fogunkat.
Nagyon szeretem, felváltva használom a hagyományos fogkefémmel.

woody

Olívia Natural – csoki-menta szappan

Kompromisszum nélküli családi közös kedvenc. Tökéletes ápolás és isteni frissítő illat. Van, akinek After Eight hangulat, de nekem ez a nyár. Édeskés és friss.

oliviamenta