A Telekom idén egy különleges karácsonyi akcióval (valahol az Ákos ügy is az volt és annak is örültem – respect ) készült az ünnepekre, az Örök karácsonyi emlékek padlásával.

Ez egy olyan applikáció, ahova feltölthetitek a legkedvesebb karácsonyi ajándékotok történetét és minden feltöltés egyben adomány is, amellyel a Telekom az Autistic Art – Mosoly Otthon Alapítványt segíti.

A grafikája is nagyon helyes és és egyszerűvé teszi az adományozást, mivel most nem kell mást tenned, mint feltölteni egy történetet ahhoz, hogy támogathass egy alapítvány.

illusztracio_orok_karacsonyi_emlekek_padlasa_3.jpg

Persze amikor megkaptam a sajtóanyagot, azon gondolkodtam, hogy nekem mi volt a legkedvesebb karácsonyi ajándékom és szerintem azért nem fogtok meglepődni, mire jutottam

Pont miután összejöttem a férjemmel, részt vettem egy komolyabb kenyérsütős tanfolyamon (furcsa belegondolnom, hogy már nyolc éve is ez volt a hobbim…). Elképesztő finomságokat sütöttünk és ráadásul mindent frissen őrölt lisztből. Soha nem gondoltam volna, hogy annak ennyire más az íze, pedig de.

Rettentően elkezdtem sóvárogni egy ilyen kis házi malom után.

És mi figyelt a karácsonyfa alatt az első közös karácsonyunkon? Ez a kis csodamasina…

Teljesen meg voltam hatódva, mert azt éreztem, na, ez a pasi tényleg tudja, hogy mivel lehet nekem örömet okozni. Nem Swarosvski kérem, nem  nipp, hanem nemes egyszerűséggel egy kicsike házi malom. És akkor még vad romantikusan azt is képzeljétek hozzá, hogy a hatalmas fekete holland biciklijére kötözte rá és úgy szállította haza.

Pont, mint engem az első randink után a Duna parton. Februárban. Mármint engem kötözni nem kellett nagy fekete biciklire, de kapaszkodnom azt például nagyon kellett.

No, de nem nosztalgiázom tovább nyilvánosan, az amúgy is ellenkezik a természetemmel, inkább arra bátorítok mindenkit, töltse fel a saját kedvenc emlékét és támogassa az alapítványt!

gif_orok_karacsonyi_emlekek_padlasa_2.gif