Épp nagy konyha átrendezésben vagyok, és ahogy pakolgattam, a kezembe akadt egy tekercs alufólia. Aztán elgondolkodtam rajta, hogy milyen régen nem használtam, és arra gondoltam, leírom nektek, hogyan jutottam idáig.

alufolie1.jpg

  1. Ha még épp építed fel a háztartásodat, a legjobb, ha olyan edényeket és sütő alkalmasságokat veszel , amelyeknek van fedele. Jénai üvegtálaknak, cserépedényeknek nagy eséllyel lesz.  De most, hogy rákeresetm látom, hogy sima rozsdamentes tepsi is van simán tetővel.tepsike.jpg
  2. Ha valamit beteszel a hűtőbe, legelébb nézd meg, van-e olyan méretű tányér, amivel pont le tudod fedni.
  3. Ha aggódnál a szagok miatt, vagy az étel megkívánja, tedd át egy zárható dobozba. Ha a doboz üveg, akkor legközebb a melegítéshez sem kell kivenned belőle.uveg.jpg
  4. Ha nincs olyan méretű tálad, amivel a másik tálat le tudnád fedni – ezeket leírni ám tovább tart, mint megcsinálni – a hűtőben használhatsz méhviaszos kendőt.
    Ezt el is készítheted: ÍGY.
    Vagy meg is vásárolhatod: ITT!mehviaszosfedo.jpg
  5. Ha a méhviszos kendő nem a barátod, hazsnálhatsz edénysapkát is, amit a mosógépbe is bedobhatsz.edenysapi.jpg
  6. A lányom idén kezdte a sulit, kellett egy kis idő, amíg kialakult, hogy milyen ételeket visz be magával. Minden nap a szívemet tépték, amikor tekertem a szalvétába és az alufóliába a kis szendvicseit, kakaós csigáit, de amint megjött a Cibi újraszalvéta tasak szettje és vettem mosható szalvétát, azóta nyugodt a lelkem.

cibi2.jpg

Ha szeretnétek ti is újraszalvétát, akkor most kaptunk egy speckó lehetőséget. Ha tízen, vagy többen összeálltok és rám hivatkoztok, akkor 12% kedvezményt kaphattok. Zöldítsük ki a tízóraikat!

A rendelés pontos menete:
Ha minimum 10 db szalvétát/ tasakot (nem szett) rendeltek a www.cibi.hu oldalon akkor 12% kedvezményt kaptok, valamint ingyenes, utánvétes szállítást.

A webshopban adjátok el a rendelést a normál módon, offline fizetéssel, utánvétes szállítással. A rendelés visszaigazolását továbbítani kell a hello@cibi.hu e-mail címre, Ökoanyura hivatkozva.

A számla kiállításakor érvényesítik a 12% kedvezményt.